1e kerstdag menu
- €57,50 -
***
Gerookte eendenborst &
terrine van eend,met cumberland-saus
(wijnsuggestie: Pinot Noir Métairie - €5,50 per glas - €31,- per fles)
***
Soepje van pompoen,
met gember & koriander
(wijnsuggestie: Montgravet Sauvignon Blanc - €5,- per glas - €29,- per fles)
***
Coquille, gamba & zalmfilets,
met saffraan-sabayon & pastinaak ravioli
(wijnsuggestie: Riesling Reserve Gustave Lorentz -€6,50 per glas - €35,- per fles)
***
Hertenrug-filet,
met een winters groentegarnituur van o.a. gekonfijte zuurkool, spruitjes, paddenstoelen & kastanjemousseline,met venaison-saus
(wijnsuggestie: Mirambeau Réserve Rouge Bordeaux -€6,50 per glas - €35,- per fles)
***
Mandarijnen-parfait,chocolademousse & vanille-roomijs,
met appelcrumble
(wijnsuggestie: Port Taylor 10 years - €6,- per glas / 20 years - €7,50 per glas)